ADIYAMAN / SİNCİK - Çamdere İlkokulu

Şbt

Birinci Dönemi Geride Bırakmanın Mutluluğu ve Yeni Dönemin Heyecanı ile Bugün Karneler Dağıtıldı. Tüm Öğretmen ve Öğrencilere İyi Tatiller Dileriz.

Ock

Hayırseverler Tarafından Okulumuz Öğrencilerinin Tümüne Mont Dağıtımı Yapıldı. Bu Güzel Günde Bizleri Yalnız Bırakmayan İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Ahmet AYDIN Bey'e ve Emeği Geçen Arkadaşlarımıza Teşekkür Ederiz.

Ara

Türkiye-Almanya Okul Aile Birliğinin Katkılaryla Okulumuza 5000 Kitaplı Bir Kütüphane Kazandırmanın Mutluluğunu Yaşıyoruz. Başta Emeği Geçen Sincik Mem Şube Müdürü Ahmet ÖZELMİŞ'e e ve Okul Müdürümüz Ramazan SARAY a Katkılarından Dolayı Teşekkür Ederiz.

Ara

Sivil savunma Kulübümüzün Düzenlediği Deprem Tatbikatından Kareler. Emeği Geçen Arkadaşlarımıza Teşekkür Ederiz.

Ara

ÇEDES Değerler Kulübü öğrencilerimiz Çevreme Duyarlıyım ,Değerlerime Sahip Çıkıyorum Projesi kapsamında köyümüzde bulunan Yaşlılarımızı ziyaret ederek hal hatırlarını sordu.

Ara

Okulumuzu Güzelleştirmeye Devam Ediyoruz. Okulumuzdaki Bütün Kapılara, Kapı Giydirme Yapıldı.Emeği Geçen Arkadaşlarımıza Teşekkür Ederiz.

Ara

Okulumuzda ÇEDES (Çevreme Duyarlıyım Değerlerime Sahip Çıkıyorum) Projesi kapsamında “Sorumluluk ve Özdenetim” değerlerine uygun olarak, öğrencilerimiz ile birlikte okulumuzun bahçesine ağaç dikimi yapıldı.

Kas

Ekim Ayı '' Adalet'' Değeri Bünyesinde Ayın Öğrencisi Seçilen  4/A Sınıfı Öğrencisi İbrahim Dikici ye Hediyesi Okul Müdürümüz Ramazan SARAY Tarafından Takdim Edildi.

Ekm

Sincik Kaymakamımız Sn. Yunus Emre BOZKURTOĞLU, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sn. Ahmet Aydın ve Üst Kurum Amirleri Bugün Okulumuzu Ziyaret Edip, Öğrencilerimize Hediye Takdiminde bulundular. Okulumuz Adına Teşekkür Ederiz.

Kas

Cumhuriyetimiz 100 yaşında! Bu vesileyle Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunun 100. yıldönümünü coşkuyla kutladık. Törende emeği geçen tüm öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi tebrik ediyoruz

Ekm

Şu dünyadaki en mutlu kişi mutluluk verendir. düşüncesiyle yola çıkarak birbirinden eğlenceli etkinlikleri çocuk neşesiyle birleştiren @barisbaharofficial ‘a, okul müdürümüz Ramazan SARAY’a, @memettt_esen ve öğretmenlerimize teşekkr edrz

Ekm

Değerler Eğitimi Kapsamında Ayın Değeri Olan "Adalet" Konulu Sunum Gerçekleştirildi. Köyümüz İmamı Abuzer KAMIŞ bey e Teşekkür Ederiz.

Ekm

Filistin'deki Şehit Kardeşlerimiz için Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı törenine bütün okul olarak katıldık

Ekm

Okul ile Veli arasındaki Bağı Güçlendirmek Ve Öğrencilerimizi Daha Yakından Tanıyabilmek İçin Veli Ziyaretlerimize Başladık. Bizleri Evinde Misafir Eden Velilerimize Teşekkür Ederiz

Ekm

Aile katılım çalışmalarının çocuğun gelişimine olumlu yönde katkısı düşünülerek velimizin de desteğiyle okul bahçesinde buğdayın serüveni konulu çalışmamızı ekmek yapma etkinliğiyle bütünleştirdik.