ADIYAMAN / SİNCİK - Çamdere İlkokulu

Ara

Öğrencilerimize Jandarma Trafik Ekiplerince '' Temel Trafik Kuralları'' Eğitimi Verildi. Bu güzel eğitimi veren sincik jandarma ekiplerine teşekkür ederiz.

Ara

İlkokul ve Anasınıfı birimlerimiz 12-18 Aralık "Tutum Yatırım ve Türk Malları Haftası" kapsamında beslenmenin, tutumlu olmanın, paylaşmanın, Türk mallarını kullanmanın önemine dikkat çektiler. Öğrenciler aileleri tarafından hazırlanan yiyecek ve içecekleri arkadaşları ile paylaştı. Emeği geçen veli, öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ara

Öğrencilerimize Köyümüz Hemşiresi Tarafından '' El Yıkama ve Hijyen Eğitimi'' Verildi.

Ara

Zamanla rengi solan ve eskiyen okul tabelamızı yeniledik

Ara

'' EDEB'' Projesi kapsamında veli ziyaretlerimizi gerçekleştiriyoruz. Bizleri hanelerinde misafir eden Velilerimize Teşekkür Ederiz.

Ara

#Özakbaşlar Şirketi Tarafından Okulumuza Temizlik Malzemesi Yardımı Yapıldı.  Okulumuz adına teşekkür ederiz. Ayrıca Öğrencilerimizi de unutmadıkları için minnettarız.

Ara

Okul Müdürümüz Ramazan SARAY ve öğretmenlermiz eşliğinde Genel Veli Toplantısı yapıldı.  Katılım Sağlayan velilerimize Teşekkür Ederiz.

Ara

Öğrencilerimizin daha güzel bir ortamda eğitim öğretimlerini sürdürmeleri amacıyla okulumuz baştan sona boyandı ve gerekli tadilatlar yapıldı.